Velkommen i Vejle Shotokan Karate-Do                                                          

Tak fordi du valgte Vejle Shotokan Karate-Do som din kampsport. Karate er for alle en livsstil en super sund kampsport. Den vil udvikle dine motoriske og tekniske færdigheder og med tiden vil du opleve, at karate er mere end blot en sport. Karate er både Traditionel Karate, selvforsvar samt stævnekarate.

Vi håber, du bliver glad for at træne hos os! Som nyt medlem har man altid en række spørgsmål i starten – det er helt naturligt. Herunder har vi forsøgt at besvare de mest almindelige. Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du mere end velkommen til, at tage at skrive til Cheftræner Jeanette Sensei på e-mail.

 

Hvornår skal jeg betale kontingent – og hvad koster det?

Betaling forfalder altid i måneden efter sæsonstart – dvs. august eller januar, afhængigt af, hvornår man er startet.

Man betaler for et halvt år af gangen. Senior fra 15 år 950,- pr. halvår. Junior 10-14 årige kr. 800,- pr. halvår. Miniholdet 6-9 årige er 550kr. pr. halvår.

Facebook Gruppen kun for medlemmer.

 

Hvordan melder jeg mig ind?

Vi skriver på websiden, når vi optager nye karate elever på holdene, har du trænet karate før, skriver du en mail til Jeanette Sensei.

 

Hvad er en graduering?

I slutningen af en sæson november/juni måned afholder vi en graduering for alle medlemmer. Her skal eleven vise, at man mestrer de færdigheder, der er indlært i løbet af sæsonen. Et pensum som eleven har trænet efter. Her efter kan man købe et nyt bælte, der viser, at man har opnået en ny grad. Gradueringsgebyr pr. gang fra 10. kyu til 1. kyu er 150kr.

 

Hvornår skal jeg have en GI (karatedragt) – og hvor køber jeg den?

Det er forståeligt, at man ønsker en karatedragt, kaldet en GI, der skal være hvid, er udformede så de giver fri bevægelighed til slag og spark. De er også velegnede til, når vi skal hive og trække lidt i hinanden. Sidst men ikke mindst kan man købe en karatedragt, men det er ikke et krav som nybegynder, at have købt en karate gi. Den første måneds tid under prøvetiden, kan man fint træne i sportstøj, og se om karate er noget for dig. Efter prøve tiden på 4 uger senest, skal man købe en karate gi, som koster fra 300kr. alt afhængig af str. - Se under Hold Budo X Karate Gear,

 

Hvem underviser?

Vi råder over forskellige instruktører med over 5-25 års erfaring inden for Karate. Instruktørerne skiftes til at undervise, hvorfor du her vil møde forskellige undervisere. På vores hjemmeside kan du læse med om Instruktørerne.

 

Hvor kan jeg finde mere information?

Vores hjemmeside – her kan du finde oplysninger om de fleste forhold i klubben,og om karate generelt. 

Facebook gruppen Vejle Shotokan Karate Do er kun for medlemmer, der er medlems kriterier for at blive medlem, og der skal svares på de 3 spørgsmål. Der skal der være en god tone på facebookgruppen. Man bliver ikke medlem, før man er tilstede i klubben og træner på et hold. Ligeledes vil stødende opslag, upassende kommentar fra medlemmerne kan og vil ikke tolereres o.l. alle vil blive fjernet omgående uden varsel/blokeret.

 

Andre praktiske oplysninger 

Din mobiltelefon skal være på lydløs under træningen. Der må heller ikke tales i mobiltelefon i dojoen. Der henvises til gangen eller udenfor før din træning. Dine negle skal være kortklippede og rene. Smykker, ringe, halskæder og ørenringe må du gerne lade blive derhjemme – de udgør en risiko for dig selv og dine træningskammerater. Vi forventer at i er engageret når i er tilstede og træner det i får besked på. Din karategi skal vaskes engang om ugen.

Vær stille når instruktøren taler, LYT - Afbryd aldrig!