Velkommen i Vejle Shotokan Karate-Do 

       

Info. Til forældre, børn, gæster, elever m.f.

 

Venligst respekter dette når i ankommer til dojoen. Ved begge indgange skal alle elever, forældre, børn, gæster m.f. sætte deres fodtøj i de hvide sko reoler / indgangen på gulvet.

Der er heller ikke tilladt selvom, man bare sidder på en stol og kigger på.

Dette skriv er helt normalt i vores dojo og det gælder alle.

Sæt venligst stolen på plads efter brug.

Venligst husk det, og mind hinanden om det.

Oss

Trænergruppen
 

                                                

Vejle Shotokan Karate-Do er "Karate er for alle", en livsstil en super sund kampsport. Den vil udvikle dine motoriske og tekniske færdigheder og med tiden vil du opleve, at karate er mere end blot en sport. Karate er Traditionel Karate, selvforsvar samt stævnekarate. Vi kan tilbyde det hele i Vejle. For yderligere info. Se under instruktør Ledergruppen

 

Hvornår skal jeg betale kontingent inklusiv Licens – og hvad koster det ?

Betaling forfalder altid i måneden efter sæsonstart – dvs. 1. Sept. & 1. Februar

Man betaler for et halvt år af gangen. Senior fra 15 år 1200,- pr. halvår. Junior 10-14 årige kr. 1000,- pr. halvår. Miniholdet 6-9 årige er 750,- pr. halvår. Kontingent karate licens til SKIF Danmark.

Kontingents priser er gældende fra 1/1-23 -

Hvordan melder jeg mig ind ?

Vejle Shotokan Karate Do optager nye medlemmer 1 - 2 gange om året

Vi skriver på forsiden på websiden, når vi optager nye karate elever på holdene, har du trænet karate før, skriver du en mail til Jeanette Sensei se under instruktør Ledergruppen  - / skriv til karate. Evt. Kom ned i klubben se træningstider mandag og onsdag på siden.

 

Hvad er en graduering ?

I slutningen af en sæson november/juni måned afholder vi en graduering for alle medlemmer. Her skal eleven vise, at man mestrer de færdigheder, der er indlært i løbet af sæsonen. Et pensum som eleven har trænet efter. Her efter kan man købe et nyt bælte, der viser, at man har opnået en ny grad. Gradueringsgebyr pr. gang fra 10. kyu til 1. kyu er 150kr.

 

Hvornår skal jeg have en GI (karatedragt) – og hvor køber jeg den ?

Det er forståeligt, at man ønsker en karatedragt, kaldet en GI, der skal være hvid, er udformede så de giver fri bevægelighed til slag og spark. De er også velegnede til, når vi skal hive og trække lidt i hinanden. Sidst men ikke mindst kan man købe en karatedragt, men det er ikke et krav som nybegynder, at have købt en karate gi. Den første måneds tid under prøvetiden, kan man fint træne i sportstøj, og se om karate er noget for dig. Efter prøve tiden på 2 uger senest, skal man købe en karate gi, som koster fra 300kr. alt afhængig af str. - Se under Hold : Budo X Karate udstyr.

 

Hvem underviser ?

Vi råder over forskellige instruktører med over 2-25 års erfaring inden for Karate. Instruktørerne skiftes til at undervise, hvorfor du her vil møde forskellige undervisere. På vores hjemmeside kan du læse med om Instruktørerne.


Klubdragt o.l.

 

Alt Klub tøjet i Vejle Shotokan Karate, og med klubbens logo, er det ikke tilladt, at påsætte eget sponsor firma tryk/brodering.

 

 

 

Andre praktiske oplysninger.

Vask din karate gi engang i ugen.

Alt karatetræning er i gi - dette er uanset hold hele ugen 

Din mobiltelefon skal være på lydløs under træningen. Der må heller ikke tales i mobiltelefon i dojoen. Der henvises til gangen eller udenfor før din træning. Dine negle skal være kortklippede og rene. Smykker, ringe, halskæder og ørenringe må du gerne lade blive derhjemme – de udgør en risiko for dig selv og dine træningskammerater. Vi forventer at i er engageret når i er tilstede og træner det i får besked på. 

Vær stille når instruktøren taler, LYT - Afbryd aldrig! 

 

Karate oprindelse

Karate er sammensat af "kara", der betyder tom og "te", som betyder hånd - dvs. "den tomme hånds kunst".