Jushinryu seminar

Søndag d. 6. februar havde vi som klub den store fornøjelse at være vært for et jushinryu jujitsu seminar.

Vi havde besøg af to super dygtige instruktører fra nordjyske. Det var Per Sørensen og Torben Simonsen som begge er gradueret 6. dan. Ud over deltagelse af vore egne medlemmer, kunne vi på dagen glæde os over besøg  af en god håndfuld jyske klubber. Denne gang var der også besøg af nogle mennesker, som vi ikke har set før, og det glæder os endnu mere.

Vi havde inviteret Per og Torben for at få noget fornyelse og lidt inspiration til kampen. Især når den foregår på gulvet, eller en anden situation, som ligger uden for det område, vi normalt beskæftiger os med som karatefolk.  Seminaret bestod af 2 x 2 timer. Første del havde emner som: frigørelse, forsvar mod angreb i bevægelse. Anden del var close combat og liggende forsvar. Man kan næsten se på seminarets indhold, hvor mange vanskelige situationer man kommer ud for.

Per og Torben har noget med i posen, og jeg skal love for at der blev lukket op for noget nyt. Man må sige at de kan deres kram. Det er en sand fornøjelse at se dem begge når de viser hvad de kan. De har en meget realistisk tilgang til deres stilart. De vil gerne så tæt på virkeligheden som muligt, og når de viser de forskellige øvelser bliver der taget fat så det kan mærkes. Det kan man iflg. Per og Torben sagtens gøre uden man kommer til skade. De har begge mange års erfaring i kampsport, og de udmærker sig vel mest ved at være åbne for noget nyt, og ikke mindst med det de selv har tilført efter mange års erfaring.

Man fornemmer at Per og Torben har et godt overblik, for de evner under seminaret, at skrue op og ned for niveau alt efter hvordan det går med hensyn til sværhedsgrad mm. Som en ekstra bonus får man besøg af to yderst venlige mennesker, hvorfor dette seminar varmt kan anbefales. Varmt anbefales?..ja vi fik godt nok varmen, og en lille reminder om hvor mange led, muskler og knogler man har i kroppen.  Jeg håber at vi får dem at se en anden gang, for der er et meget spændende univers der nede i ”gulvhøjde”.

Oss Morten.

OBS flere billeder her >>

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates