Artikel fra gradueringen


Søndag d. 11 december 2011 blev der afholdt graduering i Vejle shotokan karate dó. 

Stemningen var god og man kunne mærke spændingen og gejsten hos de mange tilmeldte... 
34 tilmeldte var der, og det var fra en enkelt hvidbælte til 3 kyu.... 

Det var dejligt at se de mange pårørende som var med til at støtte op om arrangementet. 

Gradueringen foregik helt efter bogen, der var helt styr på det hele og man kunne se at der var gjort gode forberedelser inden.... Det var en fornøjelse at være en del af. 

Vi startede alle med at lave en fælles opvarmning, styret af Vlad, hvorefter vi selv havde 15 min til at få styr på de nerver der nu måtte være.... Det hjalp ihvertfald mig en del.

Gradueringen startede med juniorerne i alle grader. Der blev kæmpet flot fra alle, og man kunne tydeligt se der lå en masse god træning bag. Efter en kort pause blev det seniorenes tur, som også var igennem alle grader.... Og også der var det fedt at se den kampgejst fra alle. Tilsidst havde vi alle fornøjelsen af at se Jørgen og Vlad som gav den fuld gas. Hold da op..... Meget flot karate... !!!

Så kom tiden til dommerne, Jean sensei og Henrik, som skulle uddele de nye grader. Der blev givet en konstruktiv bemærkning med på vejen til os alle, og vi fik udnævnt vores nye grad... Efterfølgende blev vandresværdet uddelt, og det gik, velfortjent, til Kenneth ... Tillykke med det. 

Gradueringen var vel overstået og man kunne se en masse glade og lettede ansigter alle steder. Tillykke til jer alle fra mig, og tak til Jean sensei, Henrik, Flemming og Morten som stod for selve gradueringen... ( håber ikke jeg har glemt nogen.. ) 

Som nyt medlem i klubben, var det dejligt at se det sammenhold som er, og at den gamle tradition som karaten står for, bliver respekteret. 

Tak for en super dag. 

Oss
Mia Schultz

SKIF Danmark

www.skif.dk

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates