Kumite med Søren Anthony

 

Der er altid spændende når vi i Vejle Shotokan karate klub får gæste instruktører. Og denne gang fik vi Søren Anthony på besøg. Der var stort fremmøde, både med kendte ansigter og nye ansigter.

Vi trænede i halvanden time med godt selskab, hvor vi havde fokus på shiai kumite/sports karate og tre forskellige måder, at forsvare sig på. Den første metode vi arbejdede med var blokader, så arbejdede vi med parader og så med, at forsvarer os før vi blev angrebet. Hele vejen igennem fik vi fortalt en helt masse lærerig teori. Selvom jeg forstillede mig træningen vil blive rigtig hård og jeg ville få pulsen helt op, var det slet ikke så voldsomt, men meget mere informations fyldt.

Det var også rigtig spændende at arbejde med afstande når vi kæmper. Det er virkelig noget man får glæde af synes jeg. Vi behøver slet ikke at bruge alle de kræfter når vi kæmper. Det er sommetider nok at vi bare bevæger os et skridt til siden. Man behøver slet ikke hele tiden at skulle parere alt der kommer mod en. Noget jeg selv kunne lære noget af.

Vi arbejde også med at komme i sikkerhed efter vi har lavet en scoring - altså med at få vores arme op og dække os af. Og vi arbejdede med timing. Hvornår skal vi støde og hvornår vi skal lade vær og holde armene ind til os.

Jeg fik i hvert fald en masse ny viden og jeg lærte en masse regler om shiai kumite, hvis jeg engang vil til et stævne, som jeg ikke havde kendskab til i forvejen.

Til at slutte med spiste Kenneth, Jean, Søren, Lars, Jonna, Rasmus og jeg sandwich sammen og havde en god snak om karate og mere til. Alt i alt en meget lærerig aften, der gav meget at tænke over for mit vedkommende, både inden for karate, men også i alt almindelighed.

Oss
Henriette

obs et gruppebillede er på vej smiley.gif

SKIF Danmark

www.skif.dk

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates