25 års Jubilæum

 

Cheftræner: Jeanette Sensei

 

 

Jeanette Sensei startede August 1993 i Vejle Shotokan Karate nede i “Spejlsalen” og har trænet karate i 25 år samt været på landsholdet. Sensei Jeanette Sørensen har deltaget ved mange stævner og været coach for mange på sin vej, og du er stadigvæk meget aktiv❤️

 

Vi kigger tilbage på en flot karriere so far.

 

Udvalgte stævner m.f.

 

 

Bronzemedalje for hold ved SKIF. WM i Tokyo. (kumite) Nr. 7 i +60 ved SKIF. WM i Tokyo. (kumite)

Sølvmedalje ved SKIF EM på Sardinien. (kumite)

Dobbelt Europamester Kumite

Guld +60 DM i DKF. Kumite

Guld +60 Ved SKIF cup. (Kumite)

Guld +60 ved DM i Dansk traditionelt karate forbund. Kumite. Guld i Åben klasse Kumite i Dansk traditionelt karate forbund. Sølv ved dansk traditionel karate forbund. (kata)

Guld Shotokan cup. (kumite)

Guld åben klasse Shotokan cup. (kumite)

+ Et hav af landsholds, bredde & talenttræninger o.l.

 

Jeanette har deltaget i stævner igennem 20 år både nationalt og internationalt, hvor der er blevet til flere guld, sølv og bronzemedaljer. Jeanette har været på Dansk Karate Forbund, JKS og SKIF Danmark Landsholdet.

 

I tidernes morgen blev jeg spurgt af SKIF, om jeg ville undervise på SKIF børne sommerlejre sammen med Arne Skafte, derefter var det sammen med Jesper Winther i 4 dejlige år❤️

 

Jeg har undervist både børn og voksen i ca. 20 år. Mit hjerte banker for Kumite, som altid har været min store passion. Men der var en gang en Sensei, der sagde til mig, at jeg skulle både stille op i kumite og kata, det gjorde jeg, det er også gået ok, meeennn kumite det er lige mig, Sagde du og ja vi er glade for alt. 

Undervejs blev du også Karate dommeR. Et stort netværk i Karate klubberne i Danmark.

 

Du er meget mere ind alt det du har opnået som karate udøver gennem 25 år. Du er en fantastisk træner, et godt forbillede, trænerkollega og en kanon ven. Vi er enormt stolte over, at have dig i Vejle Shotokan Karate-Do. Alle i klubben karate elever, forældre & trænergruppen mærker din tilstedeværelse❤️vi er glade for de kræfter du ligger her. Hele vores ungdoms afd. elsker din måde at være på i dojoen. Dit hjerte har altid banket 100% for klubben. Vi håber allesammen her i Vejle, at vi kan få glæde af dig, og dine karate færdigheder mange år frem.

 

 

 

Stort tillykke med dit 25 års jubilæum Jeanette Sensei❤️

 

 

Dagen markeres mandag den 20. August kl. 18.30 ved en Reception i dojoen. Alle er velkomne fra nær og fjern i Vejle Shotokan Karate-Do i Hal 2.

Fællestræning fra 17.00-18.30 for alle grader for gæster og klubbens elever og trænere.

 

 

Oss Tommy

 

På vegne af, Trænergruppen

SKIF Danmark

www.skif.dk

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates