Min første graduering skete lørdag den 13. december 2014

Dagen startede med sommerfugle i maven og forventning til, at det ville gå godt, efter al den træning op til dagen, så skulle man gerne bestå. Dagen hvor forældre og familier samles for at fejre og være stolte over, at se hvad man havde lært.

Da klokken slog 12.30 var det tid til opvarmningen og alle mand, både store og små, gik i gang. De sidste råd og opmuntringer fik vi på vejen og frem skulle det seriøse ansigtsudtryk, for nu gjalte det om at gøre sit bedste.

Den stigende nervøsitet nærmede sig for hver opvisning og til sidst, efter den lange ventetid, kom jeg på banen med to andre hvidbælter.

Det hele gik så stærkt og koncentrationen var stor. En stor lettelse og en forpustet tilstand blev afslutningen på opvisningen.

Så var det overstået, og smilet kom frem, da sensai råbte op og gav os vores diplom med et ord på vejen, at det var godt gået af os alle.

Vi klarede det og bestod alle sammen og for min del gik jeg fra hvidbælte til gulbælte. Det var bare en dejlig oplevelse næsten ubeskriveligt.

Skrevet af Suong Christensen

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Indbydelse til reception

Stifteren af Vejle Judo Klub Einer Hau fylder 90 år og i den forbindelse holdes der en reception.

Læs mere om det her.

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates