Instruktør træning

Søndag d. 26 oktober havde vi et instruktør kursus, hvor vi med start blev sat til at skrive en liste med japanske ord, som vi kendte, individuelt. Det startede med, at være svært om at huske de forskellige ord, men efterhånden kom de stille og roligt frem, og det kunne mærkes på os alle, da vi ikke var vant til at lave denne øvelse. Derefter holdte Jean et foredrag om de forskellige kumite-stilarter, og der blev, hver stilart præsenteret trin fra trin, og overordnet, hvad de repræsenterer og forskellen mellem de forskellige kumites.

Efter, at vi blev færdige med teorien, gik vi ind i dojoen og fik en lille opgave i grupper, hvor vi lavede forskellige kumiteøvelser som vi skulle “undervise” hinanden i. I grupperne havde vi sat vores fokuspunkter i øvelsen og, hvad vi ville lægge ekstra vigtige punkter på. Det var spændende, og man kunne give/få noget feedback.

Til sidst talte vi om, hvordan musik skulle bruges? Og der blev konstateret, at musik helst gerne skulle afspilles med formål, da juniorerne er fulde med energi, og ikke mindst med det vil det være forstyrrende, når man skal forklare noget for de andre. Men som sagt må det meget gerne bruges i form for træning med FORMÅL :D

I det hele taget, har det været fantastisk og lærrigt.

Oss,

Ali Raed Buheiri

Opstart af nye hold

Så åbner vi op for en ny sæson mandag den 27. August 2018  her!

 

Bestilling af udstyr

Læs mere på linket om, hvordan du kan bestille udstyr og endda med rabat.

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates