jks-sommerlejr2014

Igen i år var vi af sted til JKS summerlejr, denne gang var det på Balle Musik- og Idrætsefterskole nær Vejle.

I år var der et sted mellem 150 og 170 deltagende på lejren, og instruktørerne til de daglige hold var Jan Spatzek (7. Dan), Jesper Markvadsen (6. Dan), Kenta Kai (4. Dan) og Saori Okamoto (3. Dan). Derudover havde børnene også fornøjelsen af Mick Sandstrøm (5. Dan) samt havde vi 2 ekstra træninger, én med Michael Lund (4. Dan) fra Hvide Sande og én anden med Jean Sensei fra vores egen klub.

Den første træning var en rigtig ”killer” grundet det meget varme – men dejlige – vejr, der var ikke mange graders forskel på hallens temperatur og en sauna efter vores første træningssession – det var dog alligevel lidt for tidligt at give op.

Men heldigvis i takt med at vi alle lærte stedet bedre at kende (ind- og udgange) blev ventilationen også bedre henover de næste træninger. Men ikke nok med at vi skulle kæmpe med varmen, intensiteten af træningerne var også super, så vi tør godt tro på at alle fik en eller anden form for udfordring i løbet af lejren :-)

Det var hård og dejlig træning, med friskt og detaljeret input. Dog går det nogle gange lidt for hurtigt for SKIF mennesker som os, da vi jo ikke helt er indviet i medicinkata’erne á la Junro, så der måtte vi begge fare lidt forvirret rundt på gulvet da der skulle laves Junro kata. Vi fik helt klart en masse gode detaljer med hjem i bagagen.

Men på en sommerlejr som denne er der intet der slår det sociale aspekt, selv den til tider lidt kedelige kost kunne ikke bringe humøret i den forkerte retning. Vi har snakket, klatret på ting, hoppet på bløde kæmpepuder og set svenskerne blive pisket – mere fantastisk bliver det vidst ikke.

Vi ser frem til næste år!

Oss
Emilie og Vlad

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates