Tirsdag d. 29.4. havde valgholdene i idræt på henholdsvis HG1 og HG2, på Campus Vejle, besøg af instruktører fra Vejle Shotokan Karate Do

Her blev de instrueret i forskellige facetter af karatesporten.

Det var tydeligt at det var grænseoverskridende for en del af eleverne, men instruktørerne var gode til at afvæbne situationerne og tilpasse det eleverne.

Det var måske især hilseformerne som eleverne havde svært ved at ”sluge”, da de ikke er vant til den formalitet der ligger heri. Som timen skred frem lykkedes det dog de to instruktører at få engageret eleverne i øvelserne på en måde der gjorde dem trykke ved såvel instruktører, som øvelser. Dette medførte at de afsluttende formelle hilsener slet ikke virkede så akavede for eleverne som de indledende.

Dette må i høj grad tilskrives instruktørernes evne til at acceptere at de var i et andet forum end det normale for sporten og tilpasse det til eleverne, men samtidig introducere både sporten og de traditioner og krav der indgår heri på en passende måde.

Alt i alt gav det de to klasser passende udfordringer i både det kropslige og mentale, og derved en sjov og lærerig time, som de helt sikkert vil huske i lang tid.

Stor tak til Emilie og Vlad fra eleverne på Campus Vejle.

SKIF Danmark

www.skif.dk

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates