pizza-marts2014-1

Fællestræning og pizza hygge

Fredag d. 4/4 dannede Vejle Judo klub igen rammerne om en fællestræning for hele klubben.  
Endnu et velbesøgt event, hvor vi ca. var 40 deltagere samlet. Alle afdelinger af klubben var godt repræsenteret. Og ud over dette var det rigtigt dejligt at se at nogle af de "pensionerede" medlemmer, som havde taget udfordringen op, og støvet gi'en af igen :-)

Første session var aikido. Efter en rolig opvarmning, dog med masser af fokus på at varme håndled op, var vi ved at være klar til the real deal.
Da stor del af aikido går ud på at flytte sig ud af angrebets bane og lave cirkulære bevægelser, startede vi med en lille trin-øvelse (taisabaki) hvor det primære var at bevæge sig let og elegant, før vi begyndte at sætte angreb på.
Da det var på plads - dog uden den elegante del - var vi nu klar til at sætte sætte angreb på.
Fælles for alle øvelserne, vi trænede, var at angrebet kom som et slag ovenfra, og at vi lavede taisabaki, balancebrydning for til sidst at lave en lås, kast eller nedtagning. Sjovt var det, men jeg tror ikke der var nogen der scorede højt på den kunstneriske udførelse :-)

Efter en kort pause, var vi klar til klar til anden session, og da vi alle nu var aikido eksperter gav det god mening at fortsætte med noget nyt :-)
Sessionen bestod af nogle af de grundlæggende ting man skal vide som dørmand/kontrollør.
Der, hvor vores udgangspunkt var, var der hvor den verbale kommunikation var forsøgt, men ikke længere slog til, og situationen ændrede sig til at vi ville blive angrebet, eller at vi var nødt til at hjælpe denne person ud.

Nogle af de ting, vi havde fokus på, var at tale klart og tydeligt til personen. Altså en forberedelse så personen ikke ville blive overrasket eller forskrækket over forløbet.
Det blev til en hel del grin og morsomme "kampe" undervejs :-)

Efter træningen blev der spist pizza til den helt store guldmedalje, hygget og small-talk'et. Alle så ud til at hygge sig, og jeg er sikker på at alle kom derfra med smil på læben og en god oplevelse rigere :-)

Oss
Jean

 

pizza-marts2014-2

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates