Så har Emilie-san og jeg været i Sverige på træningslejr i sidste weekend, og det var bestemt en god tur! Vi startede ud først om fredagen med at køre fra Vejle omkring klokken halv tolv, vi kørte med Michael Lund fra Hvide Sande Karate Klub, Anna Andersen fra Struer Karate Klub og Thomas Richardy fra Skanderborg Karate Klub – en flok virkelig dejlige mennesker. Selvom turen til Sverige tog godt og vel omkring 5 timer var stemningen super. Vi fik udvekslet mange tanker og lært hinanden mange ting på turen undervejs, bl.a. har Emilie-san introduceret os alle til delikatessen ”Chili Cheese Tops”, samt har Michael-senpai belært os om den store flotte spiralformet rumstation på Malmö, lige indtil Anna-san blev skeptisk og stillede spørgsmålstegn, hvorefter Michael-senpai så lidt opgivende ud.

vlad-emili-sverige2014

Da vi ankom, var alle glade for at strække benene, og den lejlighed vi skulle bo i var nærmest ren luksus, tre store værelser, et køkken og et forholdsvis stort badeværelse. Det passede meget fint til syv mand, hvilket bestod af os fem der kørte sammen, samt Simone og Marc fra Stuer Karate Klub. Vi fik rundet fredag af med en 2 timers træning hvor vi havde fornøjelsen af 2 forskellige instruktører, vi (1. dan og opefter) havde glæden af Görgen-sensei og Karin-sensei den fredag.

Lørdag havde vi heldigvis tid til at sove lidt længe, da vi først skulle træne klokken 11. Der var 2 træningspas om lørdagen som bestod af 1,5 time hver, hvor vi nåede igennem alle 4 instruktører (Görgen og Karin Sökare, Jesper Markvadsen og Jan Spatzek) undervejs på dagen. Temaet var konkurrence kata og kumite med lidt ekstra indblandet. Mellem de to træningspas har vi underholdt os selv med at stable Cocio-flasker, hænge plastikaber i plastiktræer og selvfølgelig med noget lækkert frokost i form af Hr. Jantzens (Simone og Marc’s far) hjemmelavede lasagne.

Om søndagen skulle vi være klar i træningssalen klokken 8 da træningsstævnet begyndte klokken 9. Først blev der kørt kata, derefter kumite hvor jeg selv deltog. Hele turen og specielt træningsstævnet var meget lærerig for mig og ikke mindst var det også en god tur!

Tak for en fed weekend!

Oss, Vlad.

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates