fllestrning januar2013

Fredag den 10. Januar var 2014's første klubevent.

Folk var mødt op på tværs af grader og på tværs af kampsportsgrener. Hele arrangementet ledte op til et tættere forhold til vor andre kampsportsdyrkere og jeg vil selv sige at det blev en succes.

Alle deltagerne stod klar 18.00 til at få gennemført en træningssession, som ville lære os alle noget nyt.

Den første del af træningen bestod af Judo, som blev anført af Judo-klubbens egen Preben Jensen. Preben var meget god til at få os i gang med at øve et kast, som mange af os deltagere sikkert ikke havde set før.

Selvom det var fremmed for os, så gav alle den alligevel en skalle! Og med bind for øjnene og balance på bolde, så fik vi - trin for trin - mere styr på det basiske, som ville gøre sig gældende for det succesfulde kast. Tiden gik desværre alt for hurtigt og der blev bukket af for Prebens undervisning og vi holdte alle en velfortjent pause med forfriskninger.

Efter pausen, så stod den på anden halvdel af træningen. Denne gang var det Jean sensei, som stod i spidsen for at undervise os alle i slag, parader og ikke mindst det klassiske cirkelspark. Selv om man var fra karate klubben, vil jeg sige at det var rart at få kørt det basiske igennem igen og det var også fantastisk at se de andre klubber have det sjovt med vores teknikker.

Igen, gik tiden desværre for hurtigt og vi fik bukket af for træningen.

Efterfølgende var det tid til pizza. Folk spiste og snakkede på tværs af klubberne og så ud til at hygge sig. Jeg takker instruktørerne, arrangørerne og ikke mindst deltagerne for en fantastisk klub-event. Det var rart at få snakket med nogle nye ansigter både under og efter træningen. Jeg kan kun opfordre folk til at deltage til fremtidige events der må komme

Mange hilsner og ikke mindst, Oss!
Emil Jeppesen

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates