Fredag den 8. november 2013 var der en usædvanlig kamp blandt klubbens seniorer –bowlingkamp!

Vi var 12 glade kæmpere som stillede op for at se, hvem der kunne tage flest kegler. Vores Senseis Sensei (Elisabeth) fik de fleste af os samlet til kl. 17.45 – der var dog én som ikke kunne finde Bowl’n Fun – naturligvis Sempai Lars, som kom med en undskyldning om at han først lige havde fået fri fra arbejde.

Vi kæmpede to kampe uafbrudt en time. En time som uden tvivl viste hvem der var den sande mester. Kampene var næsten lige, men god kondition, udholdenhed, råstyrke og intellekt var kendetegnet for den person som blev nr. 1, som understregede sin sublime teknik ved at smide kuglen med en utrolig elegance – det tog kegler.

Ud over den person som blev nr. 1, kastede vore 3 kvindelige deltagere, Emilie, Henriette og Elisabeth glans over selskabet og de havde bestemt kvaliteter indenfor Bowlingens svære kunst.

Michael blandende sig i dysten om topplaceringen og var top motiveret. Vlad, Frederik og Lars spillede godt -når der var bander om banen – så kunne de skyde helt ned til keglerne.

Sempei Jørgen, Simon og Kasper spillede flot bowling ud fra princippet - det gælder ikke om at vinde men om at deltage.

Sensei Jean var naturligvis også med – han blev glad igen, da vi satte os til bordet for at spise af Bowl’n Funs store menu. Efter ca. 2 timer var Sensei Jean også færdig med maden - glad og tilfreds, og vi kunne alle gå hjem efter en hyggelig aften.

Mange karate hilsner fra

Sempai Jens Jørn

Se billeder ved at klikke er: Bowling pics

 

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates