Fredag d. 22 marts blev der afholdt fællestræning med karate og jiu jutsu. Næsten 20 mennesker fra karate og Jiu jitsu var mødt op, med det fælles mål at lære mere om hinandens stilarter, og få nogle nye venner.

Træningen startede kl. 18.00. Vlad havde lavet en anderledes slags opvarmning hvor vi skulle kaste rundt med nogle madrasser. Det var både sjovt og udfordrende. Da kl. blev 18:15 overtog Kenneth Sensei. Han underviste i en masse teknikker som blev afprøvet på puder. Vi lærte hvordan man slår en ordentlig lussing (på puder) og nogle af os fik også overskredet nogle grænser da vi skulle slå hinanden i maven, så hårdt at det gjorde ondt på den anden. Der var god stemning i lokalet.

19:15 var der et kvarters pause, hvor man kunne tage et glas saftevand eller to og spise noget frugt eller lidt slik. Det var meget fedt at høre at jiu jitsu folkene syntes at det havde været fedt at prøve at træne karate.

Kl. 19:30 begyndte jiu jitsu træningen som Bjarne Sensei stod for. Vi startede med noget opvarmning, som gik ud på at skubbe hinanden ud af balance. Det var en rigtig udfordring, men de rare jiu jitsu folk gav nogle gode fif. Bagefter underviste Bjarne Sensei i en masse nedtagninger. Jeg syntes at det var ret imponerende hvor gode jiu jitsu folkene var til at falde, uden at slå sig. Så underviste Bjarne Sensei også i nogle forskellige låse, nogle var helt nye for mig og andre havde nogle af os set nogen gange før. Til sidst spillede vi en anderledes slags stikbold, hvor at hvis man ramte nogle så måtte man gå hen, og lave en nedtagning på vedkommende.

Da vi var færdige med træningen, smuttede vi op for at klæde om. Da vi kom ned havde Jonna bestilt en hel masse pizzaer. Så var der pizza, sodavand og hygge. Jeg tror ikke jeg har set så meget pizza før samlet på ét sted. Hvis man gik sulten hjem var det i hvert fald sin egen skyld.

Selvom jeg syntes det var svært og udfordrende at træne jiu jitsu og ligesom jiu jitsu folkene sikkert har syntes det samme om at træne karate. Så syntes jeg at det har været super sjovt og meget spændende at prøve. Det er også rart at man nu ved hvem nogle af dem fra Jiu jitsu er og at de er meget flinke!

Det har været en aften i super godt selskab og med gode grin.

Jeg håber meget at det ikke er sidste gang vi holder sådan et arrangement.

Tak til alle jer der var med til at gøre det til en super dejlig aften!J

Oss Emilie Spatzek

SKIF Danmark

www.skif.dk

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates