Fællestræning m Lars Varneskov

 

Træning onsdag den 22/6 med Lars Varneskov  som gæstetræner.

Nåh! Ju-jutsu træning med Lars Varneskov. Stille, rolig og afslappet selvforsvarstræning. Det må Kenneth da lige kunne holde til.... Jeg blev da så lige en del klogere. Det var rimelig hård træning i aften. Vi startede med at blive varmet godt igennem, og her mener jeg Godt igennem!

Derfra gik vi direkte over i gulvkamp, for lige at få pulsen lidt op.

Gulvkamp ser ikke særlig hårdt ud, men for bambine da det bider. Og man vil jo under ingen omstændigheder overgive sig uden kamp, så selv når man er træt, bliver man jo ved. Efter lidt gulvkamp, gik vi over i et par selvforsvarsteknikker. Første var med udgangspunkt i dobbelthook fra angriber. Det glædede mig lidt at det var med det udgangspunkt, da jeg synes det har været lidt overset i forhold til hvor ofte det bliver brugt på gaden. Men med det som udgangspunk lavede vi så nogle forskellige passificeringer derpå.

Vi gik et par forskellige angreb, og dertilhørende forsvar igennem. Derfra gik vi så igen over i gulvkamp. Nu trænede vi så et par judo teknikker.

Hvordan man kunne kommer fra nogle ikke dominante positioner til nogle dominante positioner. Og da de var øvet, blev gulvkamp igen sat fri, så man kunne se om man så kunne udnytte de øvelser vi lige havde trænet.

Og for at runde lektionen af, blev vi bedt om at tage vores handsker på.

Nu måtte vi også slå, eller tjatte, for at indikere at vi slog, under gulvkamp. Meget interessant at se hvor meget kampen ændre sig, ved at pille bare en smule ved reglerne.

Efter den sidste omgang gulvkamp, var Kenneth helt færdig som gårdsanger.

Billeder her >>

Tak for en god træning.
Oss
Kenneth

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates