Først var det graduering, og så kom juleafslutningen, sikke en dag.
Planen stod på Taekwondo med to lynhurtige brødre fra Vejle Taekwondo Klub, nemlig Dennis og Mathias, de begge er på landsholdet, Dennis er på seniorholdet og Mathias er på juniorholdet.
Vi startede ud med en ’ben’ hård opvarmning, med en masse hop og fokus på fødderne. Fantastisk! Det er ikke så ofte jeg mærker mine lår meget efter en opvarmning.
Så blev træningen ’sparket’ i gang, og vi skulle træne nogle teknikker vi godt kendte til i Karate, men som vi overhovedet ikke bruger på samme måde som de gør i Taekwondo.
Først trænede vi et simpelt cirkelspark, hvilket slet ikke var så simpelt alligevel. Man skulle bl.a. huske at bruge hofterne på den rigtige måde. Vi brugte bagerste og forreste ben, og forreste ben kunne både benyttes som kontra og angrebsspark.

Stemningen var god, og energien hos Karate-ka’erne var endnu højere, så høj, at selv sikringerne måtte give efter, trods formørkelsen, var stemningen stadig i top. Sidst blev lyset tændt og vi fortsatte.
Dernæst satte vi teknikkerne sammen, og tilføjede en ny teknik, en teknik de kaldte ”Turn”, hvor du drejer rundt om dig selv og sparker cirkelspark med det ben du havde forrest.
Det var allerede en superlang teknik med hele tre spark involveret, men det var ikke nok, vi skulle smage lidt mere af hvad de havde at byde på, så vi fik en sidste udfordring på, dobbeltsparket.
Super let så det ud, da Dennis viste hvordan det skulle gøres.
Men da det blev vores tur, måtte jeg erkende, at det var noget af en udfordring, især fordi vi skulle køre alt sammen flydende og hurtigt, det var en helt ny måde at bevæge sig på.
Til sidst fik vi en kort demonstration af hvad de forskellige spark i Taekwondo kunne bruges til.
Derefter bukkede vi af, gik ud til bordene og julehyggede, og sagde go’ jul og godt nytår til alle mand.

En dag vel brugt,
Oss Vlad.

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates