Kajak tur

 

 

Kajak tur i og på Vejle fjord.

Søndag d. 21- 8 havde Vejle Karate klub arrangeret kajak tur for instruktører og seniorerne.

Der var 12 friske personer der mødtes kl.10 ved Is huset på Ibæk Strandvej.
Her stod Lars Varneskov klar med kajakker og andet udstyr.

Efter en instruktion i kajakkens funktioner og hvordan man hurtigt kunne forlade den, hvis den væltede, var vi klar til at tage af sted.
Kenneth (Violetbælte) ville lige teste med det samme, om han nu også kunne forlade kajakken hurtigt. Mener ikke han nåede andet, ind at sætte sig ned i kajakken før den tippede smiley.gif

Vi sejlede først ud af fjorden, men besluttede så at krydse over til Tirsbæk. Vejret var super dejligt og bølgerne heldigvis ikke store. Men ude på midten af fjorden kunne man alligevel godt mærke størrelsen på bølgerne. Der var pause ved Tirsbæk strand. Her fortalte Lars, hvordan man ude på vandet kunne tømme en kajak for vand, og få personen op i igen.

Da vi skulle af sted mente Vlad at denne teknik hurtigst mulig måtte afprøves. Ved ikke hvad han havde gang i, men pludselig lå hans kajak på hovedet med Vlad neden under. Han kom dog op igen og Lars kunne så demonstrerer den før omtalte teknik live. Mens alle var optaget af Vlad, syntes Evy at nu var tiden inde til at hun også tog sig en dukkert smiley.gif Hun klarede dog tømningen selv, da hun var tæt på land.

Da alle var ombord igen, padlede vi tilbage til is huset. Jean var ikke færdig med at lege. Så han fik arrangeret et planlagt styrt med Lars, som gav gode tips til hvordan han kom op igen.
Da alle var oppe på land igen og nogen havde fået tørt tøj på, var der sandvits og sodavand. Hele kajak turen var på godt 5,5 -6 km. Alle også dem der havde været i vandet gav udtryk for at det havde været en god tur smiley.gif

Oss
Henrik

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates