Graduering vinter 2010

 

Søndag d.12. december 2010 blev der holdt graduering i Vejle Shotokan Karate Do.

I alt 67 personer, blandet børn og voksne, fremviste de teknikker og kataer, de havde øvet sig på de sidste 5 måneder. Det var samtidig ny rekord i antallet af medlemmer, der skulle til graduering på samme tid.

For 21 hvidbælter var dagen noget helt nyt og spændende. Der var mange sommerfugle i maverne, da det jo var første gang de skulle vise hvad de havde lært. Men trods lidt nervøsitet klarede alle sig super godt og kan nu kalde sig gul bælter.

Der var hele dagen igennem en rigtig god og hyggelig stemning. Samtidig var der en fantastisk opbakning fra mange forældre, søskende og familiemedlemmer der havde valgt at bruge nogle timer i kælderen i Vejle.  

Der skal samtidig lyde en stor tak til de personer der ydede en indsats for at dagen kunne forløbe godt. Tak til de der havde bagt kage og til Morten for altid at have frisk brygget kaffe på kanden. Ligeledes en tak til Kenneth for at forene dagen via billeder. (Billeder som kan ses på hjemmesiden her) En tak til alle de andre der hjalp med opsætning af stole, og til de personer der stod for opvarmningen og for selve gradueringen.

Et stort tillykke fra alle Trænerne, til de graduerede smiley.gif

Oss
Henrik

Obs. du kan se masser af billeder ved at klikke her: Gradueringsbilleder vinter 2010

SKIF Danmark

http://www.skif.dk/

Dansk Karate Forbund 

www.danskkarateforbund.dk

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates