Jushinryu seminar

 

Tidlig lørdag morgen d. 17/9 var Jean, Kenneth og jeg af sted til Ju-Jitsu seminar i Brønderslev, hvor Torben (6. Dan Jushinryu Ju-Jitsu) og Per (6. Dan Jushinryu Ju-Jitsu) stod for det meste af træningen.

Så stod det på 2 timers køretur. Med en god stemning føltes det som ingen tid, næsten da. Da klokken blev 9-10 stykker var vi fremme. Kort efter mødtes vi med de andre klubber i cafeteriet, hvor de sad og nød deres morgenmad.
Der blev hilst og der kom flere til, vi endte op på én 30-stykker.

Træningen bestod af 1x2 timer og 1x3 timer med en pause i mellem. I første del trænede vi hovedsageligt forsvar mod hook, med fokus på at bane sig ud af vejen, og bruge angriberens kraft, afslutninger blev typisk kast med diverse låse på. Vi var mange mennesker på et mindre areal, så vi skulle lige kigge os selv over skulderen inden vi begyndte at kaste med nogen. En times pause fulgte.

Efter pausen startede vi ud med at træne forsvar mod stående kvælere. Efter en lektion med det tog vi lige 10 minutter til at få noget vand og opstille et gruppefoto. Dernæst kørte vi på med mere forsvar mod hook og trøjegreb. Det gik vildt for sig, men dog ingen skader.

Da klokken nærmede sig 4 rundede vi træningen af, og jeg må nok sige at det har været en dag godt brugt, for ikke at tale om at jeg selv var godt brugt, og jeg har på fornemmelsen at jeg måske ikke var den eneste. Per og Torben imponerede mig virkeligt med deres måde at fremvise og træne teknikker på, ingen kære mor der, nej, hvis du ikke kan tage smerte, jamen så må du lære det. Den eksplosion, fart og præcision de havde, var formidabel, og deres teknikker virkede fuldkommen overbevisende og realistiske.

Alt i alt var det en super duper dag, med et godt selskab.

Oss 
Vlad

Opstart af nye hold - januar 2018

Så åbner vi op for en ny sæson, læs mere om det her!

 

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Willy Sørensens Pl. 5 | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates